Puur Dans

'Verbinding vanuit het hart'

Welkom op de website van Puur Dans

Wat fijn dat je ons gevonden hebt!

Puur Dans is een dansbedrijf in 's-Hertogenbosch dat dans en beweging aanbiedt aan zeer diverse doelgroepen, waaronder mensen met dementie en n.a.h. Er worden voorstellingen gecreëerd voor Zorgcentra en verpleeghuizen, er wordt Dansimprovisatie-les, Coaching en Yoga/meditatie aangeboden. Er zijn Puur Dans bijeenkomsten voor mensen met dementie en n.a.h. op verscheidene locaties in Den Bosch, Eindhoven, e.o, en er is verdiepende 1 op 1 Coaching op maat. Daarnaast worden er Puur Dans weekend Retraites georganiseerd gevuld met dans, yoga en meditatie.

Wat bij Puur Dans hoog in het vaandel staat is authenticiteit, liefdevolle en oprechte verbinding vanuit het hart en gevoelsbeleving in dans. Dans en beweging in z'n puurste vorm start in het hart in het nu, en is daarmee altijd eerlijk en waarachtig.

Puur Dans heeft dus aanbod voor zeer diverse, uiteenlopende doelgroepen en individuen. Wees welkom en voel je vrij om je onder te dompelen in deze website. Laat de beelden, impressies, info en gepassioneerde verhalen op je afkomen en hopelijk kunnen we je dan aansteken met ons grote enthousiasme voor deze pure 'vorm' van dans!

Mooi nieuwtje; in 2021 mocht Maaike Ebben van Puur Dans de tweede prijs in ontvangst nemen voor haar werk met mensen met dementie in zorgcentra, Wij zijn trots, dankbaar en vereerd...! Voor een sfeerimpressie zie film door Arno Huibers: 
https://www.facebook.com/puurdans/videos/956068958313530


 

 [ foto's: John van Hamond, Astrid Brenninkmeijer]